portretenzo logo

Gouwe Ouwe: Verrukkingen in Oud Sluis

Het is alweer een tijd dat ik fotografeer voor Okhuysen, wijnkoperij in Haarlem. Vanwege begrijpelijke redenen natuurlijk, maar dat maakt het niet minder leuk. Het maakt het vooral een fantastische Okhuysen wijnblad Vinée Vineuse over Oud Sluis, zomer 2009ontdekkingsreis door indrukwekkende wijnstreken, langs prachtige plekken en heerlijke restaurants! Om van al die ontmoetingen met fantastische wijnmakers (en hun families) niet eens te spreken. Zo was ik laatst nog te gast bij de fantastische Chave proeverij bij De Zwethheul met een overheerlijke lunch en prachtig subtiele wijn-spijscombinaties van top chefs Mario Ridder en Cees Helder. Maar ik wilde het nu over een Gouw Ouwe hebben.

In 2009 alweer (! time flies) mocht ik mee lunchen in Restaurant Oud Sluis en me verlustigen aan de schilderachtige gerechten van Sergio Herman. Dat was toen voor een exclusieve uitgave van het wijnblad van Okhuysen over Oud Sluis, Sergio en de wijn-spijs combinaties die er te maken waren volgens de sommeliers en Xavier. Geen straf dus om een prachtige dag in mei op te geven om zulke gepassioneerde mensen op de foto te mogen zetten! Kijk maar even mee in de Vinée Vineuse Oud Sluis van toen. Gouwe Ouwes zijn er tenslotte om nog vaak van na te genieten! Ik verheug me maar vast weer op wéér zo’n mooie opdracht met inspirerende mensen….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dit werd geplaatst op 19 April 2012 in de categorie Gouwe Ouwes, Opdrachten/Commissions, Portfolio, Portretten, Publicaties, Restaurants, Wijnfotografie.