portretenzo logo

De tijd vliegt….

Ik ben hierin vast niet de enige, maar vliegt de tijd bij jullie ook op JSF-snelheid aan je voorbij?? Zó heb ik laten weten dat we op zomervakantie gaan naar Puglia, en zo is er een jaar voorbij en staat de volgende zomervakantie alweer voor de deur. Dat betekent dat er weer 5 verjaardagen zijn gevierd, we de Sint- en Kerststress hebben overleefd, heerlijk in Nauders hebben geskied, dat alle eieren zijn verstopt maar niet alle teruggevonden, we weer een hockeyseizoen achter de rug hebben, mijn oudste naar groep 8 gaat en de andere twee naar groep 3 en 5 (en ik dus niets meer te zoeken heb in de ‘kleutergang’ en me -ieks- met schoolkeuzes moet gaan bezighouden), het wéér een jaar niet is gelukt de bijkeuken uit de ruimen en ik niet anders kan concluderen dan dat ook mijn antirimpelcrème die voortsnellende tijd niet weet te stoppen.

Een even ontluisterende conclusie is dat ik officieel de meest slechte “blogger” ben met wel één heel bericht in 365 dagen! Laat ik het dan maar vast tot mijn goede voornemen van 2017 bombarderen om daar verandering in te brengen…. Of niet natuurlijk, want dat schrijven blijft voor mij een leuke bijkomstigheid. Waar het voor mij vooral om draait is het fotograferen van al die heerlijke kinderen, baby’s en mensen. Het is een mooi gevuld jaar geweest, en daar wil ik jullie hierbij een kleine ‘peak’ van meegeven. Geniet van de zomer, de lange avonden, de warmte, de voeten in het zand, het niet op-en-neer rijden naar hockey-voetbal-ballet-vriendje-vriendinnetje, het laat wakker worden en alle mooie te ontdekken plekken. Maar geniet vooral van en met elkaar! Enne, oh ja; dit jaar gaan wij naar Californië. Iemand nog tips?

 

Buikportret | Mariëlle Penrhyn Lowe

Buikportret | Mariëlle Penrhyn Lowe

Babyportret |Marielle Penrhyn Lowe

Babyportret | Mariëlle Penrhyn Lowe

Kinderportret | Mariëlle Penrhyn Lowe

 

Kinderportret | Mariëlle Penrhyn Lowe

Familieportret | Mariëlle Penrhyn Lowe

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dit werd geplaatst op 24 June 2016 in de categorie babyportret, familie, kinderen/children, Opdrachten/Commissions, Portfolio, Portretten, special moments, vakantie.